الف) راهکارهای کاربردی بهنژادی، بهزراعی و بهباغی در مدیریت سرمازدگی
- مدیریتهای بهزراعی و بهباغی و نقش آنها در کاهش خسارت سرمازدگی
- شیوههای حفاظت گیاهان در مقابل سرما و یخبندان
- مدیریت تلفیقی و بهداشت مزارع و باغات در کاهش خسارت سرمازدگی
- بهنژادی برای انتخاب یا ایجاد ارقام متحمل به سرمازدگی
- تحلیل فنی و اقتصادی روشهای مدیریت سرمازدگی
- جنبههای فیزیولوژیک گیاهی در مدیریت سرمازدگی محصولات زراعی و باغی
- خزانهکاری و نقش آن در کنترل سرمازدگی محصولات بهاره
- نقش استفاده از تودههای بومی و ارقام زراعی و باغی در مدیریت سرمازدگی
- استفاده از مالچ (خاکپوش) ها در مدیریت سرمازدگی
- تجربیات موفق ایران و جهان در مدیریت سرمازدگی
ب) پیشآگاهی و پیشبینی سرمازدگی و یخبندان
- تغییر اقلیم و تاثیر آن در مدیریت سرمازدگی
- پهنهبندی اقلیمی و الگوی کشت محصولات زراعی و باغی در مدیریت سرمازدگی
- مدلسازی ریسک سرمازدگی در محصولات زراعی و باغی
- پیشآگاهی و پیشبینی وقوع سرمازدگی و یخبندان در مزارع و باغات
- تجهیزات و سامانههای هوشمند در مدیریت سرمازدگی
ج) فنآوریهای نوین و ایدههای فنآورانه در مدیریت و کاهش خسارت سرما زدگی
- روشهای مولکولی در تشخیص ژنوتیپهای حساس و مقاوم به سرما
- مهندسی ژنتیک و نقش آن در مدیریت سرمازدگی
- مکانیزمهای مقاومت گیاهان به تنش سرما و یخبندان
- نقش نانوذرات در کنترل سرما و یخزدگی گیاهان
- ترکیبات و محلولهای ضد یخهای گیاهی
- تنش سرما و ایمنی زیستی در گیاهان
د) مدیریت باغ و مزرعه، قبل و پس از سرمازدگی
- تعیین شاخص بیمه سرمازدگی محصولات کشاورزی با تاکید بر عوامل محیطی و مدیریتی
- ساز و کارهای اقتصادی و بیمه در سرمازدگی
- سازوکارهای احیاء مزرعه و باغ پس از سرمازدگی
- سازوکارهای حمایتی در سرمازدگی